Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

"Stolojan nu mai are viitor politic"

olitologul Bogdan Teodorescu a comentat, pentru evz.ro, evenimentele care au avut loc, astăzi, pe scena politică românească. În contextul în care, la numai cinci zile de la desemnarea sa în fruntea Guvernului, Theodor Stolojan a anunţat că refuză acest post, prim-vicepreşedintele PDL "nu va mai avea un viitor politic".

Evenimentul zilei: Cum comentaţi numirea lui Emil Boc în funcţia de premier, în condiţiile crizei economice?
Bogdan Teodorescu: Era previzibil să existe această numire. Domnul Boc probabil va încerca să ducă mai departe sau să continue varianta negociată cu PSD. Trebuie să ne aşteptăm la o continuare a proiectelor. Cred că domnul Stolojan i-a cam luat prin surprindere, i-a cam lăsat cu ochii în soare pe cei prezenţi la această întâlnire.

Este Emil Boc o soluţie?
Nu este neapărat o soluţie deoarece domnul Boc nu are competenţe în domeniul acesta. Pe de altă parte, domnul Boc are un alt avantaj, el este mai acceptat de cei din PSD deoarece cu el au negociat. Domnul Boc nu este o soluţie în contextul crizei economice puternice cu care ne confruntăm, el fiind specializat în drept civil. Dar este foarte posibil ca el să nu se lupte cu această alianţă, el fiind cel care a negociat.

Vom avea un premier marionetă?
Ca om politic, domnul Boc s-a comportat cam aşa până acum. Dacă privim înapoi, Emil Boc este văzut ca fiind portavocea preşedintelui. Domnul Boc aşa a intrat în conştiinţa publică. Până nu îşi va schimba această atitudine, rămâne pe loc. Deci, în aceste condiţii, domnul Boc ar putea fi un premier marionetă.

Care credeţi că sunt motivele care l-au determinat pe Theodor Stolojan să ia această decizie?
Mi-e imposibil să spun. Cred că domnul Stolojan va trebui la un moment dat să explice motivele care l-au determinat să ia această decizie. Am mai trecut o dată
prin povestea asta. Acum patru ani am mai avut o retragere a lui Stolojan şi a fost fie vorba de boală, fie vorba de şantaj. Acum toţi au părut surprinşi. Chiar am aşteptat să văd apariţia domnului Traian Băsescu, să vad dacă dânsul este beneficiarul, dar cred că şi el a fost luat pe nepregătite. Stolojan a jucat-o singur.

Blog Archive

Pariuri Sportive Rezultate Live: "Stolojan nu mai are viitor politic"
Pariuri Sportive Rezultate Live: "Stolojan nu mai are viitor politic"
Pariuri Sportive Rezultate Live: "Stolojan nu mai are viitor politic"
Pariuri Sportive Rezultate Live: "Stolojan nu mai are viitor politic"