Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Videanu, Berceanu şi Oltean, victimele preşedintelui

adu Berceanu, Ioan Ol­tean şi Adriean Videanu sunt trei dintre greii PDL care ar putea rămâne fără funcţiile pe care şi le doreau în Exe­cu­tiv sau în Parlament, lăsând locurile libere pentru colegii lor mai tineri, aşa cum a solicitat preşedintele Traian Băsescu.

Prezent sâmbătă la reuniunea democrat-liberalilor de la Clubul Diplomaţilor, şeful statului le-a cerut foştilor colegi de partid în termeni extrem de duri
, potrivit unor surse din conducerea partidului, să schimbe garnitura de conducere şi să deschidă uşile partidului către tineri. Traian Băsescu ar fi subliniat faptul că sunt „unii care stau de prea mult timp în politică şi nu au făcut nimic“. Chiar dacă nu a făcut nominalizări, por­tretul-robot conturat de şeful statului li se potriveşte celor trei lideri men­ţionaţi mai sus.

Deşi Traian Băsescu l-a lăudat pe Adriean Videanu, spunând despre el şi despre Vasile Blaga că sunt oameni „care au confirmat şi pe care te poţi baza“, prim-vicepreşedintele PDL are mari şanse să nu prindă nici un post în guvernul Stolojan.

Videanu viza por­tofoliul Economiei
şi Finanţelor. Cum însă la negocierile cu PSD s-a luat în calcul varianta separării ministerului în două, Economie şi Finanţe, Videanu ar fi vrut să-l impună la Finanţe pe omul său Gheorghe Pogea. Potrivit unor surse din PDL, Traian Băsescu nu este în relaţii bune cu Pogea, aşa că nici acesta nu are şanse mari să intre în Cabinetul Stolojan.

Adriean Videanu poartă după el cocoaşa eşecului mandatului de pri­mar general, care a atras după sine pierderea Primăriei Capitalei de către Vasile Blaga în favoarea lui Sorin Oprescu. Mai mult, Traian Băsescu a menţionat în mai multe rânduri faptul că îşi doreşte ca din Guvern să facă parte oameni care s-au confruntat cu electoratul. Or, Videanu nu a candidat în noiembrie la Parlament.

Nici Ioan Oltean nu va primi
pre­şedinţia Camerei Deputaţilor, aşa cum s-a vehiculat recent la bursa zvo­nurilor de la negocieri. Postul ar putea să-i revină Robertei Anastase, care şi-a câştigat cu lejeritate mandatul de deputat. La rândul său, Radu Ber­ceanu, fost ministru al Transpor­turilor, nu are prea mari şanse să prindă un nou mandat, fiind pe lista „vechilor“ menţionată la consultările cu partidele de la Cotroceni de şeful statului. Mai mult, filiala Dolj, condusă de Berceanu, nu a avut rezultate extraordinare nici la alegerile locale şi nici la cele naţionale. Radu Berceanu a pierdut în vară preşedinţia Consi­liului Judeţean.

Blog Archive

Pariuri Sportive Rezultate Live: Videanu, Berceanu şi Oltean, victimele preşedintelui
Pariuri Sportive Rezultate Live: Videanu, Berceanu şi Oltean, victimele preşedintelui
Pariuri Sportive Rezultate Live: Videanu, Berceanu şi Oltean, victimele preşedintelui
Pariuri Sportive Rezultate Live: Videanu, Berceanu şi Oltean, victimele preşedintelui