Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Teatru la mare

ouă spectacole şi recitaluri ale tinerilor actori în fiecare seară
Printre actorii, acum cele­bri, câştigători ai ediţiilor anterioare se numără Anamaria Marinca, Dragoş Bucur, Pavel Bartoş şi Andreea Bibiri

Dacă vă aflaţi în această perioadă la mare
, nu ezitaţi să daţi o fugă şi pe la Centrul Cultural din Mangalia. În acest weekend puteţi vedea acolo câte două spectacole de teatru în fiecare seară. În plus
, în fiecare zi de la ora 17.00 puteţi asista la recitalurile mai multor tineri actori.
O sută de absolvenţi s-au prezentat anul acesta la preselecţia pentru Gala Tânărului Actor. Au fost aleşi 43. Ei concurează în secţiunile „grup” şi „individual” ale festivalului. Începută miercuri, gala prezintă vineri încă două spectacole de grup. La 20.30 poate fi văzută montarea realizată de şase actori după celebrul poem al lui Ştefan Augustin Doinaş, „Mistreţul cu colţi de argint”. La o oră distanţă începe spectacolul de improvizaţie „Just push play”. Sâmbătă, după intrarea în concurs a ultimilor cinci concurenţi este programat şi un recital de o oră al lui Harry Tavitian. Seara de sâmbătă se încheie cu Gala Laureaţilor.
Al 11-lea Hop
Gala Tânărului Actor „Hop”, un eveniment dedicat tinerilor absolvenţi ai facultăţilor de teatru celebru înainte de 1990, a fost reluată în 1998. Anul acesta a ajuns la cea de-a 11-a ediţie şi este, alături de premiile anuale, un eveniment constant în calendarul Uniter-ului. Printre actorii, acum cele­bri, câştigători ai ediţiilor anterioare se numără Anamaria Marinca, Dragoş Bucur, Pavel Bartoş şi Andreea Bibiri. Ca în fiecare an, tema galei este subordonată ideii de „Alteritate“.
Fiind în acelaşi timp şi un eveniment în cadrul „Anului European al Dialogului Inter­cultural”, concurenţilor li se propune să prezinte în programul lor o pledoarie, demonstrând că şansa convieţuirii o dau dialogul, toleranţa, acceptarea celuilalt.
În cadrul manifestării au loc şi ateliere de mişcare scenică conduse de coregraful Florin Fieroiu şi diverse întâlniri. La final vor fi acordate 7 premii. La secţiunea individual vor fi premiaţi cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă, în timp ce la „grup” va fi acordat premiul pentru cel mai bun spectacol.
De asemenea, vor mai fi decer­nate Premiul special al juriului, Premiul “Sică Ale­xandrescu”, Premiul “Timică”, acordat de Asociaţia Master Class, şi Premiul “Maria Filo­tti”, acordat de Prinţul Şerban Cantacuzino. Juriul este alcătuit din actriţele Virginia Mirea şi Andreea Bibiri, actorul şi regizorul Dan Tudor, coregraful Florin Fieroiu şi regizorul Alexandru Berceanu.

Blog Archive

Pariuri Sportive Rezultate Live: Teatru la mare
Pariuri Sportive Rezultate Live: Teatru la mare
Pariuri Sportive Rezultate Live: Teatru la mare
Pariuri Sportive Rezultate Live: Teatru la mare